A punt d'arribar als 39 anys, Pau Gasol afronta una nova etapa en els Milwaukee Bucks, que tenien partit aquesta matinada passada a la pista dels Phoenix Suns. I és que Gasol arriba a l'equip amb un millor balanç de la lliga en aquest curs, amb 48 victòries i 15 derrotes sense comptar l'esmentat matx. Els dos germans Gasol es podrien trobar en la final de la Conferència Est ja que el Marc també ha fet un canvi aquesta temporada, i ha deixat Memphis per Toronto per ser a les files d'uns Raptors amb 46-48. Els Golden State Warriors, els vigents campions, dominen a l'Oest amb 44-19. El líder dels Bucks és el grec Giannis Antetokounmpo, que és candidat a MVP, amb una mitjana de 27 punts per partit. Pau Gasol es retroba amb Nikola Mirotic, que ja va ser company seu en els Chicago Bulls, i en els tornejos amb la selecció espanyola. A través de les xarxes socials, Mirotic ja ha donat la benvinguda a Gasol i ha expressat la seva alegria de jugar, de nou, en el mateix equip.

Pau Gasol va arribar el 2001 a la NBA i el seu primer equip va ser els Memphis Grizzlies, on aviat es va convertir en l'home decisiu. Va fer un salt de qualitat important amb el fitxatge pels Lakers i, amb Kobe Bryant, va assolir dos títols de la NBA, i va perdre una altra final contra els Boston Celtics. Després va anar als Chicago Bulls i el seu darrer equip ha estat el San Antonio Spurs, que va trobar en decadència i on cada cop ha jugat menys. Les mitjanes de Gasol a la NBA són de 17 punts i 9 rebots.

Aquesta passada matinada, Pau Gasol ha debutat amb els Bucks i amb derrota per 105 a 114 amb els Phoenix Suns. El català ha jugat 5 minuts ha aconseguit dos rebots i ha fet una asssitència.