Destacada actuació dels atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles Jocnet en els Campionats d'Espanya autonòmics de cros sub-16 i sub-18 a Villamanrique de la Condesa (Sevilla). En el cas del club manresà hi van ser Miqui Riera i Bethelhem Manzano en la competició sub-18. Manzano va ocupar una brillant desena posició amb 13' 33'' (4.000 m), i es va proclamar amb Catalunya campiona d'Espanya per seleccions conjuntament amb Carla Domínguez, Sofia de Sousa, Aida Alemany, i Marina i Júlia de la Piedra. Darrere del combinat català (22) es va classificar el de Castella i Lleó (31) i el d'Andalusia (37). Miqui Riera va entrar en una destacada dotzena posició (segon atleta català classificat amb 18' 09'' en els 6.000 m) i va aportar valuosos punts perquè Catalunya (59) assolís el subcampionat estatal per combinats autonòmics conjuntament amb Riduan Boulbayem (CAI), Marc Fernández, Aniol Borràs, Gerard Ribé i Joan de la Torre. La primera posició va ser per a Castella i Lleó (49 punts) i la tercera per a la Comunitat de València (65)

L'entitat igualadina va ser-hi amb Carla Bisbal i Riduan Boulbayem, en l'estatal sub-16 i sub-18, respectivament. Bisbal es va proclamar campiona d'Espanya per seleccions en categoria sub-16 femenina amb Catalunya, entrant dotzena individual en la cursa cadet amb un temps de 10' 10'' (3.000 m). En aquesta categoria, la selecció catalana va comptar també amb Merem Gabriel Rodríguez, Bemnet Vidal, Erika Robleda, Paula Hernández i Beth Caceres, i va sumar 31 punts, per 59 de Cantàbria i 61 de Madrid, segon i tercer classificats.

Riduan Boulbayem va assolir una molt destacada posició individual en categoria sub-18, primer atleta català, amb 17' 25''.