El Barça Lassa visita avui (18.30 hores) el seu gran rival en la lluita per la quarta posició de l'Eurolliga, la que donaria l'avantatge del factor pista en els play-off de quarts de final. L'Anadolu Efes es troba empatat amb els blaugrana a la classificació i buscarà fer-se fort a la seva pista del Sinan Erdem Dome, ja que una victòria blaugrana faria que el conjunt de Pesic l'avancés i, a més, tingués la diferència de punts a favor quan només faltarien cinc jornades per al final.

Pesic va explicar ahir que «és un partit important, però n'hi haurà d'altres que també ho seran». Sobre els play-off va admetre que «tothom prefereix jugar-los a casa, però tant a la lliga Endesa com a l'Eurolliga, davant de rivals que també aspiren al títol, fer-ho no et garanteix res ja que els rivals tenen molta qualitat. Malgrat això, és millor disposar d'aquesta opció, i ara més, que els nostres aficionats estan il·lusionats».

L'entrenador serbi també va dir que calia tenir en compte el partit de la primera volta, amb 80-65 per als barcelonistes, després d'una gran remuntada, perquè «en pots aprendre de quan no jugues bé i també de quan sí que ho fas».

Correctiu del Madrid al líder

En els partits d'ahir, el més destacable va ser la clara victòria del Reial Madrid contra el Fenerbahçe (101-86), en un duel dominat pels blancs des del segon quart, un cop superat un parcial contrari de 10-19. Anthony Randolph, amb 21 punts, va ser el millor de l'equip de Laso, que ara és a dos triomfs dels turcs i empata amb el CSKA, que avui rep l'AX Milà.

El Gran Canària, per la seva banda, va ser apallissat a Kaunas pel Zalgiris (98-64) i ja desitja que la seva aventura s'acabi. Només Eriksson, amb 13 punts, va passar dels deu anotats. En els altres dos partits, Darussafaka, 67-Panathinaikos, 91 i Bayern de Munic, 70-Maccabi, 77.