L'Igualada Femení jugarà el play-off per a l'ascens a l'OK Lliga com a cap de sèrie. Les igualadines van classificar-se matemàticament una jornada abans de finalitzar la fase regular després d'empatar a dos gols amb el líder indiscutible de la Nacional Catalana, Palau de Plegamans.

El partit va començar amb intensitat per part de l'Igualada Femení, amb una bona defensa i bones accions de la portera Cristina Riba. A tres minuts per al descans, Carla Claramunt va marcar el primer gol. A la segona part, el Palau de Plegamans reaccionava i es posava davant, però el bon joc igualadí es va transformar en l'empat, obra d'Elba Garreta.

A Segona Catalana, l'Igualada Femení, amb 3 jugadores del FEM16, va superar el cuer CEH Sabadell sense gaires problemes, i va encarrilar aviat el partit (4-1).