El Manchester United va protagonitzar ahir una gesta heroica, una de les més impressionants de la història de la Lliga de Campions. L'equip ressuscitat per Ole Gunnar Solskjaer, amb deu baixes, entre lesionats i sancionats, i amb un 0-2 en contra del partit d'anada a Old Trafford, va deixar fora de competició el París Saint-Germain , que torna a fracassar en el seu multimilionari projecte per regnar a Europa, en superar-lo per 1-3. El VAR, que va assistir el col·legiat eslovè Damir Skomina, va determinar un penal en el temps afegit per mans de Kimpembé, el mateix que havia marcat el primer gol a Manchester, i va permetre Marcus Rashford transformar-lo per assegurar l'accés dels red devils als quarts.

Abans, els anglesos s'havien ficat en l'eliminatòria amb un gol de Lukaku al minut 2. Bernat havia equilibrat el partit abans del quart d'hora, però novament Lukaku situava, al minut 30, un 1-2 molt perillós. Els francesos van dominar i van disposar de moltes oportunitats. El United va haver de finalitzar amb desconeguts com Dalot, Chong o Greenwood damunt del camp, a més de molts suplents, fins que van arribar les mans, el VAR, el gol de Rashford i vuit minuts més de descompte per reblar la gran sorpresa.