El divuitè classificat de la Lliga Santander, el Vila-real, va aconseguir una important victòria al camp del líder de la lliga russa, el Zenit (1-3), que li dona moltes possibilitats de ser als quarts de final de la Lliga Europa. Iborra va avançar els groguets i, malgrat l'empat de l'iranià Azmoun, van ser Gerard Moreno i Morlanes els que van rematar el resultat per a l'equip de Calleja.

En canvi, el Sevilla haurà de marcar a Praga per eliminar l'Slavia després del 2-2 d'ahir. Va marcar aviat Ben Yedder, però Stoch va empatar. Munir va anotar el 2-1 i Kral va igualar de nou abans del descans. El conjunt de Machín no va ser capaç de fer cap altre gol en la represa. Per la seva banda, el València només va vèncer per 2-1 un altre equip rus, el rocós Krasnodar. Dos gols de Rodrigo a la primera part van donar avantatge als locals, però Claesson va fer un gol que pot ser molt important.