El porter del Manresa FS, Aleix Dalmau, va guanyar ahir al matí el Campionat de Catalunya universitari de futbol sala amb l'equip de la Universitat de Lleida (UDL) després de derrotar l'equip de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) al pavelló Sergio Manzano de Bellvitge (l'Hospitalet de Llobregat). Ha esta la seu del campionat al costat d'un altre pavelló de la mateixa ciutat, el de Gornal.

Els universitaris de Lleida van empatar amb els de la Pompeu Fabra (3-3) i van haver de guanyar als penals (3-1) per poder assolir el títol de campions.

L'equip de la Universitat de Lleida va fer un campionat sòlid, amb només una derrota en tota la lliga a la fase de grups, contra, precisament, la Universitat Pompeu Fabra (3-2). Els lleidatans van passar a la final gràcies a una gran semifinal contra la UPC (2-5), però la UPF arribava a la final com a favorit per endur-se el títol, després de no deixar-se ni un sol punt a la fase de grups i guanyar amb contundència la UVIC (5-1). Tot i la derrota amb els barcelonins, la Universitat de Lleida va guanyar la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb facilitat (2-5), i també va obtenir un resultat encara millor contra la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), un dels rivals més dèbils (0-5). En un partit més disputat, els universitaris de Lleida van aconseguir guanyar la Universitat de Barcelona (UB) per la mínima (2-1). Finalment, abans de les semifinals van haver d'enfrontar-se al tercer classificat de l'altre grup del campionat, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), a qui també van ser capaços de derrotar (3-1).