La bona ratxa sense perdre de l'Espanyol es va allargar a Bilbao a sis jornades. Un resultat positiu, tot i que deu minuts abans del final els periquitos vencien per 0-1 i veien la possibilitat de sumar els 3 punts. Però un cop de cap que va connectar Raúl García establia l'1-1 i donava pas a l'angoixa dels darrers instants, amb un Athletic penjant pilotes i pressionant.

L'Espanyol, que a més a més de Javi López i Piatti (operats en els darrers dies), tenia les baixes de Darder i Borja Iglesias, va iniciar el partit de la millor forma. Va ser amb un gol als 9 minuts de joc en una acció de qualitat, una pilota enviada amb molta picardia per Granero a dins l'àrea, que Wu Lei va cedir amb el cap a Ferreyra, i l'argentí va afusellar Herrerín. Era el debut somiat per a un davanter que ha arribat cedit pel Benfica en el mercat d'hivern. L'Athletic, des d'aleshores, es va fer l'amo amb un domini, tanmateix, estèril. Els de Garitano van buscar la porteria de Diego López, però sense que cap dels seus xuts posessin en perill el porter gallec. Tan sols Susaeta, en una centrada des de la banda dreta, va crear algun problema, ben resolt per Diego López.

El gol de Ferreyra trencava una ratxa d'imbatibilitat a San Mamés de quatre partits ja que des del 22 de desembre, quan el Valladolid hi va aconseguir empatar (1-1), el conjunt basc havia mantingut a zero la seva porteria.

A la segona part, l'equip de Rubi va mantenir el partit controlat i, fins i tot, Wu Lei va tenir ocasió de marcar el 0-2. L'entrada al camp del local Ibai Gómez va estimular l'atac de l'Athletic i una centrada seva la va aprofitar Raúl García per empatar. Ara, l'Espanyol és el dotzè a la classificació, amb 34 punts, a onze del descens i a tres d'Europa, esperant els resultats del cap de setmana.