La bagenca Melania Sorroche és el gran atractiu de la vetllada de boxa i kick-boxing que tindrà lloc aquest diumenge al pavelló del Pujolet, des de les 18 hores. Després de gairebé un any sense competir, la Chony lluitarà a casa davant d'una púgil georgiana, Nino Gulukhia.

Sorroche manifesta que «ha estat complicat aconseguir lligar, en els darrers mesos, una rival perquè els agents de Rimer Box no acabaven de trobar ningú. Finalment, hem pogut emparaular aquest combat. Jo espero que sigui l'inici d'una part positiva de la meva carrera, estic motivada, amb moltes ganes».

El mes de març del 2018, Melania Sorroche va aconseguir el cinturó de campiona d'Europa del pes gall en derrotar la canària Davinia Pérez per KO tècnic en el desè assalt del combat celebrat a Castellbisbal. Així es va treure l'espina de la frustració pel que havia passat el desembre del 2017 a Gal·les, quan durant uns minuts va ser campiona en vèncer per punts la local Ashley Brace. Però, poc després del combat, els jutges van exposar que hi havia hagut un error en la votació d'un d'ells i es va canviar el resultat. Va passar a ser combat nul i Brace retenia el títol. Ara, Sorroche és campiona a tots els efectes: «Sí, jo soc campiona EBU, campiona continental, i la desena en el rànquing mundial». Durant el 2019 segurament haurà de defensar el seu títol i aspira «a tornar a lluitar pel mundial». En aquest darrer cas hi ha dues federacions separades, a la WBC la titular és Mariana Barbie Juárez, mexicana; i a la WBC qui es manté actualment com a campiona és la veneçolana Mayerlin La Monita Rivas, la qual el 2016 va derrotar Melania Sorroche.

La vetllada al Pujolet comença a les sis de la tarda (amb presència de púgils locals catalans) i a les vuit hi haurà el combat de Sorroche, que serà en pes ploma (fins a 58 kg). Els preus de les entrades són 15 euros l'anticipada, i 18 el mateix dia.