Aquest diumenge 10 de març comença el Mundial de MotoGP 2019 en el que 22 pilots competiran per ser el millor participant de la temporada. Marc Márquez parteix com el gran favorit un any més, tot i que sembla que el Mundial aquest any serà més igualat que mai.

Segueix en directe les curses de MotoGP, minut a minut, a Regió7

MotoGPTambé des de Regió7, t'oferirem la narració de les millors accions de cada carrera en un directe actualitzat minut a minut. Aquí pots seguir en directe el mundial de motociclisme. D'aquesta manera, t'ho posem fàcil perquè puguis seguir totes les proves del calendari -tant de MotoGP com de Moto2 i Moto3- i puguis conèixer en detall i volta a volta tot el que passa en cada carrera i com va la classificació després de cada gran premi.

Dazn substitueix a Movistar

A part de tots els canvis pels que fa als pilots, la normativa i les escuderies, aquest any també es viurà un canvi important, el de l'operador televisiu que oferirà les carreres. La plataforma de continguts esportius Dazn s'ha fet amb els drets d'emissió de les motos gràcies al seu baix preu (4,99€ al mes). D'aquesta manera Movistar ja no emetrà cap carrera.

Mediaset oferirà dues de les 19 carreres en obert

Mediaset tindrà la oportunitat d'emetre dues carreres, el GP d'Argentina que és la segona carrera de la temporada, i el GP de la Comunitat Valenciana que, al ser l'última carrera del calendari, pot ser on s'acabi decidint tot.