El comitè tècnic del fòrum Futbol Drift ha donat a conèixer el primer tall de 55 jugadores promeses que opten a l'Onze d'Or femení i el segon de 77 jugadors per a l'Onze d'Or masculí. Opten a aquest reconeixement joves del futbol estatal, en el cas de les noies, nascudes entre els anys 1997, 1998 i 1999, i dels nois, el 1998, 1999, 200 i 2001.

En el cas de l'Onze d'Or femení, ha entrat en el primer tall de 55 jugadores la santfruitosenca Paula Fernández, actual jugadora del Màlaga, que milita a Primera Divisió. Fernández competeix en la posició de mitja punta amb Jone Ibáñez (Athletic Bilbao), Teresa Rey (Sevilla), Maite Oroz (Athletic Bilbao) i Marta Peiró (València).

Pel que fa a l'Onze d'Or masculí, ha accedit a la segona llista de 77 futbolistes el martorellenc Eric Garcia, actualment al Manchester City. En el seu cas es troba en el grup de millors centrals drets conjuntament amb José Maria Amo (Sevilla), Juan Berrocal (Sevilla), Juan Brandariz Chumi (Barça), Mujaid Sadick (Deportivo), Hugo Guillamón (València) i Pablo Ramon (Mallorca).

A l'abril hi haurà un nou tall i quedaran 55 nois i 33 noies.