Un gol de Leo Messi, de penal, i un altre de Luis Suárez, a passada de Rakitic, en la segona part han permes al Barça donar-li la volta al xoc contra el Rayo Vallecano (3-1) amb el que manté la diferència de set punts sobre l'Atlètic de Madrid, segon classificat.

S'ha avançat el Rayo en la primera meitat per mitjà de Raúl de Tomas, qui en el minut 25 ha marcat després d'un gran xut des de la frontal de l'àrea gran, després de superar a Piqué i Semedo (0-1).

LaLiga Santander: Els gols del Barcelona - Rayo Vallecano (3-1)

Malgrat el domini del Barça, als d'Ernesto Valverde els ha costat equilibrar el partit. Ho ha aconseguit a sis minuts per al descans Gerard Piqué, que ha rematat de cap una falta lateral servida per Leo Messi.

En la segona part, l'argentí ha marcat de penal el 2-1 en el minut 51. Ha estat després d'una falta de Jordi Amat sobre Nelson Semedo, qui havia rebut la pilota de Dembélé.

Després d'uns minuts en el qual el partit s'ha convertit en un puja i baixa, en una contra Luis Suárez ha tancat el partit després d'una gran acció de Rakitic. L'uruguaià ha marcat a porta buida en el minut 82 (3-1).

Amb aquesta victòria, el Barça manté el seu avantatge al capdavant del campionat amb set punts més que l'Atlètic de Madrid. El seu proper compromís és dimecres, en la volta dels vuitens de final de la Champions enfront del Lió (0-0 en l'anada).