Segons un pacte establert fa dos anys per evitar eleccions, Dario Riera, fins ara vicepresident, agafa la presidència del Gimnàstic de Manresa en el lloc d'un Miquel Sebastià que no tindrà cap nou càrrec i deixa l'entitat per motius laborals. Ambdós, tant Dario Riera com Miquel Sebastià tenien intenció de presentar-se a les votacions del 2017, però van considerar millor repartir-se el mandat. Així, Riera serà al capdavant de l'entitat els propers quatre anys i per això farà una remodelació de la junta directiva amb noves incorporacions.

Dario Riera té la intenció de «modernitzar el club, tant pel que fa a instal·lacions com en l'àmbit social, encara que, sobretot per al primer punt, hem de trobar diners. Fins ara s'ha portat una línia molt correcta, però ens hem quedat una mica antiquats, no hi ha hagut modificacions. Esportivament som un dels clubs de formació més importants de Catalunya i això és un valor important que hem de mirar de mantenir per mitjà de Sergi Martínez i de tot el seu equip. Tenim els equips en les millors categories».

Partit vital per al juvenil a Girona

Demà, diumenge (16 h), el juvenil del Gimnàstic es juga la primera de cinc finals per aconseguir mantenir-se a la Divisió d'Honor. Els de Ferran Costa es desplacen al camp del Girona. Ara mateix, els manresans tenen només un punt de marge respecte de l'equip que marca el descens, el Stadium Clasablanca de Saragossa (es desplaça al camp del San Francisco) i dos sobre el tercer per la cua, la Penya Arrabal (juga a Reus). El rival del Nàstic demà, el Girona, es troba acomodat a la zona tranquil·la de la classificació.