No només és el retrobament del Manresa amb el que ha estat moltes temporades el seu entrenador, Dani Andreu. El partit de demà al Nou Estadi (12 h) té en joc tres punts vitals tant per als manresans com per a la Muntanyesa. Ara, la classificació és comandada pel Manresa, amb sis punts d'avantatge respecte als barcelonins, que són tercers. Sobre el paper, la Muntanyesa s'hi juga molt més perquè, «en cas de perdre, serien nou punts i l'average, i ja seria molt complicat assolir la primera plaça ja que no tindríem cap marge d'error», ha comentat el seu entrenador, Dani Andreu.

L'extècnic blanc-i-vermell considera que el Manresa «ens pot complicar la vida; ells correran molt i, amb confiança, són perillosos. És cert que els han marxat jugadors, i per tant és força sorpresiva la seva trajectòria, però és clar que una plantilla, per curta que sigui, sense pressió juga millor». La Muntanyesa arriba al Congost després de dues derrotes doloroses als camps del Vilanova i de l'Andorra i amb una victòria entremig a casa amb el Sant Ildefons. «Sota el meu punt de vista, quan estem jugant millor, arriben els pitjors resultats. A Vilanova va ser un accident i no vam estar de sort i, a Andorra, la derrota va ser injusta», ha dit Dani Andreu.

Sobre quins equips tenen més possibilitats d'encapçalar la classificació a final de temporada, Dani Andreu té clar que «l'Andor-ra té el favorit número u, i després penso que ja venim nosaltres, que tenim una plantilla per estar a dalt de tot. Després, s'ha de comptar amb equips com el Viladecans, l'Almacelles i el mateix Manresa».

Per viure de prop el partit, la Muntanyesa desplaçarà dos autocars d'aficionats al Nou Estadi.

En el bàndol local, el seu tècnic, Andreu Peralta, lamenta les lesions de diversos jugadors que fa que ara mateix siguin dubte Noah, Florent i Romano, més la baixa per sanció de Manel Sala. Tot i això, té clar que «nosaltres sortirem a guanyar, ambiciosos siguem els que siguem. La Munta-nyesa és l'equip que haurà d'arriscar més perquè va darrere nostre a la classificació. Si perden, ho tindran molt més complicat».

L'Igualada, contra el Tàrrega

D'altra banda, l'Igualada visita avui el Tàrrega (17.30 h). Els igualadins intentaran refer-se de l'ensopegada en la jornada anterior (abans del descans) a les Comes contra el Vista Alegre (1-2). Aquest marcador desfavorable va deixar els de Moha a nou punts del líder, el Manresa. El Tàrrega d'Edu Berrocal i de Lluís Clop, té el camp clausurat per sanció, i per això el partit avui és a Agramunt.