Interessant el duel que han de jugar aquesta tarda el Joanenc i el Vic Riuprimer (16 h) al grup 4 de Segona Catalana. Els osonencs, que encara no han perdut en aquesta segona volta i ja són tercers a la classificació, visiten un Joanenc que ha empatat quatre dels cinc darrers partits (l'altre el van perdre a Sallent). Una pèrdua de punts que ha fet baixar l'equip de Marc Viladrich fins a la vuitena posició, a vuit punts del líder Berga. Precisament, els berguedans tenen demà sortida al camp del cuer Roda de Ter (16.30 h), un conjunt amb un bagatge ben pobre amb només un triomf (el setembre passat) i tres empats.

I en el mateix grup 4, el Sallent, en una posició força delicada, rep demà (16.30 h) la Sabadellenca, un rival directe per la permanència tot i que els vallesans tenen ara mateix set punts més que els sallentins, que s'han quedat estancats en la tretzena posició.

En el grup 3, el Martorell, segon classificat, juga a casa amb l'At. Vilafranca (demà, 12 h). També com a local, el San Mauro rebrà avui l'At. Prat (16.30 h). I al grup 5, el Solsona es desplaçarà a Vallfogona de Balaguer (demà, 12 h) i l'Organyà a Alcoletge (demà, 17 h).