El Manresa FS afronta avui un nou partit de lliga després que hi hagués descans a Segona B el cap de setmana passat arran de la celebració de la Copa d'Espanya a València. Aquest fet, que trenca la dinàmica de competició, es confia que no afecti negativament el duel d'aquest dissabte (18.15 h).

Els manresans reben el Salou, un dels equips que obté pitjors resultats lluny de la seva pista. A hores d'ara, el conjunt que dirigeix Marcos Angulo és, amb 23 punts, a un sol punt per sobre del descens. El balanç és de 7 victòries, 2 empats i 11 derrotes; 85 gols a favor i 83 en contra. En els seus desplaçaments només ha guanyat en una ocasió, a casa del Ciutat de Ter-rassa, ha empatat en una altra (La Unión) i ha perdut en sis pavellons (els de Canet, Escola Pia, Barceloneta, Natació Sabadell, Lleida i Hospitalet). A casa seva, al pavelló Milà, es fa més fort, però tampoc acaba de trobar la regularitat desitjada (6 victòries, 5 derrotes i 1 empat).

A la primera volta, el Manresa FS s'imposà a Salou per la mínima diferència de 4 gols a 5 en un partit d'allò més igualat. Al marge de la coneguda lesió d'Òscar, la resta d'efectius estan en perfectes condicions. A més, Paco Cachinero convocarà possiblement algun juvenil per completar la plantilla.

Actualment, a la classificació, el Manresa FS es troba segon a la classificació, amb 44 punts, seguit del Mataró i l'Escola Pia, amb 39, i del Pallejà, amb 38. Per tant, si els del Pujolet mantenen una certa regularitat, tenen molt de cara poder obtenir una de les tres places per a la Copa del Rei de cara a la temporada vinent (la jugaran els tres primers classificats). No hi ha temps per adormir-se ja que els perseguidors sempre hi són. De moment, avui al Pujolet, tres punts transcendentals, i per als dos equips, Manresa FS i Salou.