Un parcial inapel·lable de 14-33 va decantar clarament la victòria del Baskonia a Lugo, on el Breogán va poder estar molts minuts pensant que el partit es podia decantar cap a la seva banda i sumar la que hauria estat la seva vuitena victòria.

El joc de Marcelinho Huertas va ser decisiu en els minuts que van ser determinants i el conjunt basc va tenir també una contribució ben important per part d'homes com Hilliard (21 punts, a més d'un 26 de valoració), Voigtmann (20 punts) i Shields (17 punts).

El Breogán va tenir en el pivot Gerun (14 punts) i en Millsap (10) els seus jugadors més detacats. El públic de Lugo va aplaudir Velimir Perasovic, el tècnic visitant, que havia vestit la samarreta del Breogán als anys 90.