El Getafe es va endur una nova victòria al Coliseum Alfonso Pérez, aquesta vegada en la visita del cuer de Primera Divisió, l'Osca (2-1), i es consolida a la quarta posició de la classificació, la darrera que dona accés a la propera Lliga de Campions.

Els aragonesos es van avançar en el marcador al minut 35, quan Enric Gallego va aprofitar una centrada d'Ávila. En la segona meitat, els madrilenys van remuntar gràcies a dues dianes de Jaime Mata. La primera va arribar al 50 amb un xut ben col·locat, mentre que la segona va ser des del punt de penal al 77.

En un altre partit disputat ahir, l'Alabès, actualment el rival més directe del Getafe, només va poder sumar un punt en la visita de l'Eibar a Mendizorroza, en un dels derbis bascos de la competició (1-1). Després d'una primera part sense gols, Inui va culminar un contraatac iniciat per Jony, al minut 58. Poc després, al 71, Cardona va rematar amb èxit una centrada d'Orellana i va establir l'empat definitiu. Avui es completa la jornada 27 de la Lliga Santander amb els partits Celta-Betis, Girona-València, Llevant-Vila-real, Sevilla-Reial Societat i Valladolid-Reial Madrid.