L'Igualada femení va plantar cara al fort Seagull, segon classidicat de la lliga, i va lluitar per sumar els punts fins al darrer moment del partit. Seguint amb la bona línia de joc de les jugadores de Jordi Torres, l'equip afrontava un partit molt dur, però amb ganes de seguir amb la tònica positiva. Amb una pressió alta va dificultar la sortida de pilota rival i l'arribada de les ocasions. Minuts molt igualats amb unes anoienques molt ordenades. No obstant, els darrers minuts de la primera meitat van ser decisius, ja que, en dues jugades per banda, les jugadores locals van posar el 2-0 al marcador.

A la represa, l'Igualada sabia que s'havia de mantenir viu dins del partit. I així ho va fer, amb grans intervencions de Noelia i un gol de Marina a falta de vint minuts per al final. Amb el resultat ajustat, les visitants haurien pogut fer l'empat amb un penal no xiulat. Amb l'equip a l'atac, al minut 88, les badalonines van marcar el tercer i definitiu gol.

Derrota amb bona imatge per encarar el següent partit, que serà a casa davant el CE Europa. Després de la desfeta, les jugadores entrenades per Jordi Torres encadenen tres derrotes seguides.