Victòria transcendent del Manresa FS que permet als jugadors de Paco Cachinero adquirir un avantatge de set punts sobre el quart classificat, l'Escola Pia. Els sabadellencs van cedir un empat com a locals contra el Pallejà, i la combinació d'ambdós marcadors aferma les possibilitats dels blanc-i-vermells d'assolir una de les tres primeres posicions al final de la competició, fet que comporta classificar-se per disputar la propera edició de la Copa del Rei.

El partit es va iniciar amb connotacions positives per als blanc-i-vermells. El reputat porter Aleix Dalmau va jugar anit el seu partit número 250 defensant la porteria del primer equip del Manresa FS. Però durant la disputa del matx, el protagonisme va recaure, sense voler-ho, en el porter tarragoní, que va haver de lluir-se de forma reiterada per evitar una golejada.

La primera part va ser relativament anivellada. La iniciativa ofensiva corresponia als bagencs, però algunes imprecisions defensives locals van propiciar ensurts puntuals que Aleix va conjurar amb solvència.

La concreció de Pep Costa i Iker

L'activitat ofensiva de l'habitual quartet titular del Manresa FS va tenir com a fil conductor les jugades elèctriques de Carles Corvo, mentre que Asís rematava amb perill una vegada rere l'altra. Tot i això, els dos gols locals, en aquest període, els van materialitzar el prometedor Pep Costa i el juvenil Iker. Josan va habilitar al primer per fer l'1 a 0 a plaer, mentre que Iker va superar el porter tarragoní després d'un dos contra un conduït amb mestria per Carles Güell.

A falta de cinc minuts per a la represa, Carles Corvo va ampliar l'avantatge amb una canonada d'alt voltatge. Amb el 3 a 0 a l'electrònic, el partit semblava sentenciat. Aleshores, però, el visitant Pavel va escurçar el marge en una jugada enrevessada (minut 31).

Pep Costa va respondre segons després en transformar el 4 a 1, però el segon gol dels tarragonins els va incitar a utilitzar el recurs del porter jugador i Lavado, amb un gol en pròpia porteria, va donar emoció al tram final del matx.