Un gol de penal als últims minuts va impedir a l'Igualada vèncer a Tàrrega i refer-se de l'ensopegada a les Comes, contra el caVista Alegre, fa quinze dies (1 a 2).

La primera meitat del partit es va caracteritzar per la prudència exhibida per ambdós equips. Els futbolistes van optar per minimitzar els riscos, fet que va propiciar un joc mancat de ritme. La justa expulsió del porter local Oliveros va desestabilitzar durant uns minuts els d'Edu Berrocal, i Baraldés va aprofitar una pilota morta a l'àrea de penal targarina per concertar el 0 a 1.

A la represa, els igualadins es van fer amb la possessió de la pilota, però Graells va empatar gràcies a una pilota rebotada després de l'execució d'un córner. Carlos Simón, de penal, va restablir l'avantatge anoienc. Els de Moha van disposar, tot seguit, d'ocasions per sentenciar, però no van aprofitar-les. La manca d'encert ofensiu i el penal comès pel porter Albert Ribera al minut 83 van afavorir l'empat urgellenc.