Havien estat companys de banqueta però ahir van ser rivals. Andreu Peralta i Dani Andreu es van veure les cares en un enfrontament elèctric que va acabar en unes «taules justes», segons van opinar els dos entrenadors.

En la formació local, Peralta va dir que «ha estat un bon partit dels dos equips, encara que hi ha hagut un cert respecte. A la segona part s'ha trencat el joc i podria haver passat qualsevol cosa. Nosaltres estem contents pel treball que hem fet i perquè continuem al capdavant de la classificació. Ho he dit altres setmanes: estem aquí per millorar cada setmana. El proper partit és a Andorra, és cert, però jo penso que totes les jornades tenen la mateixa importància perquè tenen el mateix premi».

L'entrenador local, Dani Andreu, ara a la Muntanyesa, va opinar que «s'ha vist el partit que es preveia. Un Manresa que jugava més amb el resultat i al meu equip només li valia la victòria, encara que, al cap i a la fi, l'empat no és un mal resultat. Ens ha costat molt perquè no hem trobat espais. Ells s'han tancat molt bé i després buscaven Noah amb pilotades llargues. Hem tingut alguna oportunitat, però la veritat és que no han sovintejat. El Manresa m'ha agradat molt, més que altres cops que l'havia vist. A partir d'ara, nosaltres no tenim marge d'error i el Manresa té un coixí, encara que no gaire gran».