El Berga no va tenir problemes per desfer-se del fluix cuer de la lliga, el Roda de Ter, i va sumar una nova victòria per seguir al capdavant de la classificació. Sua va aprofitar una cessió de la defensa al porter per picar la pilota amb el cap i posar el 0-1 (min 16). Set minuts més tard, el davanter Noguera amb un gran xut des de fora l'àrea va ampliar la diferència.

A la represa, i amb el partit encarrilat, els jugadors berguedans van deixar passar els minuts i van controlar en tot moment les facetes del joc. Zafra va senteciar amb el tercer gol des del punt de penal (min 73). I Noguera va aprofitar una centrada per la banda esquerra per arrodonir la golejada amb el quart gols a quinze mintus del final. Diumenge, els blanc-i-vermells rebran el Sabadell B.