El Cardona es va imposar al camp del Súria en un derbi intens i amb un gran ambient a les grades del Municipal. La primera part va ser força equilibrada, amb un lleuger domini cardoní. Els visitants es van avançar abans d'arribar a la mitja hora de joc mitjançant Casanovas. Només deu minuts més tard, i quan encara no havien paït el gol en contra, els locals van veure com se'ls complicava més el partit amb l'expulsió del porter Marc Ribera.

A la segona part, el Súria va treure l'orgull i amb un jugador menys va dominar el partit, però, en una jugada fortuïta, el Cardona va anotar el 0 a 2 i els locals ja no van tenir capacitat de reacció. En el tram final del matx, un jugador del Cardona va donar un ensurt després de rebre un cop a la cara de forma involuntària, però l'incident no va tenir conseqüències.