El cap de setmana ha estat positiu per als equips Subaru del club Esquaix Igualada, amb cinc triomfs dels vuit de possibles.

El sènior masculí de Primera es va imposar per 3-0 a l'Espadel i se situa fora de la zona de desencs. Els punts els van aconseguir Marc Corecelles-Ramon Gabarró amb un doble 7-5, després Salva Raja i Isidre Marimon van sumar amb un doble 6-4 i van arrodonir, amb un clar 6-0 i 6-1, Lluís Fernández i Jan Campos.

L'equip de Segona masculina també es va imposar, en aquest cas per un 2-1 i davant de l'Alzinar Masquefa. Marc Corcelles i Salva Raja van vèncer per un còmode marcador de 6-1 i 6-0. Pel que fa a David Sanuy i Lluís Fernández, no van poder sumar i van caure en un disputadíssim matx amb parcials de 4-6, 6-4 i 6-7. Uns molt fiables Xavi Lorente i Jan Albareda van ser els que van decantar el definiu 2-1 que donava el triomf als palistes anoiencs.

En altres partits dels equips del Subaru els marcadors van ser els següents: derrota del Tercera masculina per 3-0 amb la Torre de Claramunt; derrota del Segona femenina amb el Piera (3-0); les noies de Tercera van vèncer per 2-1 davant el Ca n'Amat i derrota de les de Quarta a Vilafranca (2-1); en la Lliga Pàdel +45 Oxford, victòries sobre La Llacuna (3-0) i de l'equip Cambridge al Cube (1-2).