El Joanenc va aconseguir sumar tres punts molt importants després d'imposar-se per un mínim 2-1 davant del Vic Riuprimer, equip amb opcions de lluitar pel campionat. Els jugadors locals, dirigits per Marc Viladrich, van saber patir de valent per sumar una nova victòria després de cinc partits seguits sense fer-ho. Els groguets van saber aguantar les envestides dels visitants i van ser capaços d'aprofitar les seves ocasions per guanyar.

Els vigatans van sortir amb el domini del joc i van portar la iniciativa en tot moment, davant d'un equip bagenc a l'expectativa. Els groguets van trenar una bona jugada per la banda i gràcies a un gran contraatac van poder forçar un penal. El davanter local Rebollo va agafar la responsabilitat i va transformar la pena màxima al minut 14 de joc. El Vic Riuprimer va sobreposar-se al gol encaixat i a mitja primera meitat va poder empatar, 1-1. Ambdós equips van enfilar el túnel de vestuaris amb aquest empat.

A la represa la dinàmica no va canviar i els visitants van continuar portant la batuta del joc. Els jugadors groguets van saber defensar més forts en aquesta segona meitat i van aconseguir crear ocasions sense encert. De nou i amb un excel·lent contraatac, Rebollo va aprofitar una magnífica centrada lateral per posar de nou amb avantatge els groguets. En els darrers vint minuts el Vic Riuprimer va tenir un monòleg d'atac però va topar amb una sòlida defensa bagenca que va saber aguantar les envestides i vèncer.