El Bàsquet Joviat va perdre merescudament a la pista del Granollers, un rival directe que va saber mostrar el nivell físic que més els interessava per tombar les manresanes.

La Joviat va sortir adormida contra un rival perillós que no perdonava les errades visitants. Van posar l'11 a 4 en l'electrònic i a partir de llavors les bagenques van reaccionar, arribats al minut 4, per capgirar el marcador i dominar el ritme a partir de transicions ràpides i amb un joc més fluid en atac, però sobretot amb una defensa més dura i obligant a jugar el Granollers més lluny de la cistella.

En el segon període, les manresanes van veure com les locals s'anaven trobant cada cop més còmodes, per això van incrementar la duresa defensiva i van carregar el rebot ofensiu. A més, la Joviat va començar a cometre errors forçats pel plantejament de joc del Granollers, fet que va marcar el segon període, en què els del Vallès van acabar el quart manant en el marcador (35-28).

El partit s'havia endurit, el Granollers castigava amb moltes situacions d'un contra un en què les manresanes no podien parar el seu nivell físic. El conjunt local no només era superior en atac, sinó que, defensivament, una defensa molt tancada, sumat al baix percentatge d'encert des del perímetre de la Joviat, feia molt difícil apropar-se a les rivals. D'aquesta manera, les locals seguien liderant l'electrònic al final del tercer període (49-41).

Ja en els darrers deu minuts, la dinàmica no va canviar i el Granollers, molt fort amb seu joc, i les manresanes, que no van tenir la seva millor tarda, van fer que s'anés escapant el partit a poc a poc. A falta de 5 minuts, les noies de la Catalunya Central van aconseguir posar-se a 10 punts, però semblava una efemèride remontar aquell desavantatge, tan pel joc com per les sensacions que desprenien ambdós conjunts.

En el darrer tram del duel, les locals no es van deixar sorprendre i van seguir dominant i lluitant per aconseguir el basket-average , que sortosament per a la Joviat no el van aconseguir. El duel va concloure amb 64-50.

En la pròxima jornada la Joviat està obligada a guanyar a casa contra el cuer, l'AE Minguella.