Aquest cap de setmana es van enfrontar els dos millors equips de la categoria, el Catalana Occident B i el Basket Almeda. El matx no va decebre, amb un Catalana Occident amb ganes de revenja, després de la derrota a la primera volta, que va aconseguir la victòria mitjançant un gran joc coral. Els bagencs no van anotar fins un cop passats els dos primers minuts, però quan ho van fer el seu rival va deixar d'encistellar, fet que els va donar el primer gran aventatge al final del primer quart (18-9).

En el segon període, l'Almeda es va refer i es va posar per davant gràcies a un parcial de 0-9. Els manresans no es van espantar i, amb un joc interior eficaç, van tornar a liderar el marcador (31-28).

A la represa, els locals van sortir endollats i es van despuntar en el marcador (41-30). A partir de llavors tot va anar rodat, assolint grans aventatges i jugant millor que l'Almeda, que en el darrer tram de joc va asconseguir un parcial de 0-9 que els va t0rnar a apropar (58-55). Els locals, encertats des del perímetre, van acabar sent els justos vencedors del partit.