Derrota del PetroPintó Asfe enfront un rival directe per evitar el descens, el CN Terrassa (46-50). Partit que va ser una muntanya russa pel que fa a joc, amb trams en què les de Sant Fruitós van mostrar qualitat en algunes accions i benevolència en altres.

L'Asfe es va anar desinflant durant el partit, després de realitzar una arrencada fulminant, en aconseguir un parcial de 12-0, que establia el primer aventatge de 8 punts.

El segon període seguia amb un Asfe imperial en atac, fins a l'equador del segon quart, quan un parcial de 0-8 tornava a posar a dins del partit les terrassenques, que van acabar el primer temps i van començar el segon millors que les de Sant Fruitós, que veien que ja no anaven per davant en el marcador (36-34).

Es va entrar al darrer quart amb màxima igualtat, però les sensacions eren millors per al CN Ter-rassa, que ho va reafirmar amb un parcial de 0-9 que va sentenciar un Asfe que, amb aquesta derrota de 46 a 50, perd una posició a la classificació. Toca seguir remant.