El Tenea Esparreguera va encaixar una nova derrota al pavelló Ramon Martí, aquest cop en la visita del Mataró Feimat, que es va imposar per un resultat final de 79-86 en un matx que es va haver de decidir a la pròrroga.

En el primer quart, els jugadors dirigits per Òscar Navarro van ser molt superiors al rival i van obtenir una contundent renda de setze punts al final del període (27-11). En el segon, els visitants van reaccionar i van retallar la distància fins als dotze punts, amb els quals es va arribar a la mitja part (38-26).

En la segona meitat els mataronins van ser lleugerament superiors i van anar acostant-se cada cop més en el marcador, que al final del tercer quart reflectia un igualat 54-49. En el quart període, el Mataró va seguir la seva remuntada i va aconseguir forçar la pròr-roga. En aquesta, el conjunt del Baix Llobregat Nord no va poder aturar l'embranzida del rival i va caure. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera visitarà la complicada pista del Flanigan Calvià, el proper dissabte, 16 de març, a partir de les 18.30 hores.