El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la complicada pista d'un Cornellà que es va imposar per onze punts de diferència (90-79). Amb aquest resultat, els martorellencs es troben a la zona mitjana de la taula, amb deu victòries i deu derrotes.

El conjunt del Baix Llobregat Nord es va presentar al duel amb només vuit jugadors disponibles, i tot i això va aconseguir una renda de cinc punts al final del primer quart (16-21). En el segon període, un conjunt visitant liderat per l'interior Jordi Ramon (va finalitzar amb 27 punts) va seguir sobreposant-se a la situació i va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de marge (43-46).

En l'inici de la segona meitat les coses van començar a canviar, i els locals, amb l'exmartorellenc Xavi Guirao com a jugador més destacat (va anotar 26 punts), van capgirar el marcador ja en un tercer quart que va finalitzar amb un 65-62. En els deu darrers minuts, el Cornellà va aprofitar la seva superior profunditat de banqueta per sentenciar el duel. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà a la seva pista el Salou, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 16 de març, a partir de les 18 h.