El Sallent va tornar a vèncer després d'imposar-se per la mínima i amb un solitari gol de Gómez a tretze minuts del descans per sumar de nou una victòria que els allunya de la part baixa de la classificació. El conjunt entrenat per Jesús Pelfort va disputar una primera meitat molt còmoda, tenint el partit controlat i deixant el conjunt visitant sense trepitjar àrea. No va ser fins al minut 32 quan el local Gómez va aprofitar una gran jugada individual de Peñarrubia per desfer la balança en el marcador, 1-0.

A la represa el joc es va igualar més i els visitants van fer un pas endavant però sense inquietar en cap moment la porteria defensada per Putxi. L'equip de casa va gaudir d'oportunitats per deixar segellat els tres punts però la falta d'encert va fer que els visitants estiguessin en tot moments dins del partit. El Sallent va poder aguantar el resultat i sumar tres punts molt importants en la seva lluita per salvar la categoria.

La setmana vinent els jugadors entrenats per Jesús Pelfort es desplaçarant al complicat camp del Ripollet, conjunt que ocupa en aquests moments la tercera posició de la lliga.