No haver-hi gols, però el partit que enfrontava ahir al Nou Estadi del Congost el líder Manresa i el tercer classificat, la Muntanyesa de Dani Andreu, va estar a l'alçada de les expectatives, amb una grada com encara no s'havia vist aquesta temporada. El gran nombre d'aficionats dels dos clubs van vibrar amb l'emoció del joc però, sobretot, amb l'interès que van posar els jugadors dos equips per sumar tres punts vitals en les seves aspiracions d'acabar al capdamunt de la classificació.

Al final, l'empat a zero deixa els manresans al capdavant, amb tres punts d'avantatge respecte al Viladecans (que va vèncer dissabte), que és segon, i manté la diferència de sis punts amb la Muntanyesa, que continua tercer, quan queden deu jornades per finalitzar el campionat. El temible Andorra, proper rival manresà, no va passar de l'empat a Mollerussa.

El resultat final del partit d'ahir, sense gols, no es va produir perquè els davanters d'uns i altres no fessin una bona feina, sinó perquè les defenses encara la van fer millor. El joc va ser intens des del primer minut fins a l'últim, sense especular en cap moment.

Al minut 3, el visitant Isaac Maldonado va avisar amb un llançament llunyà que va sortir a fora arran del pal. La Muntanyesa portava el pes del mig del camp davant un Manresa que intentava sortir al contracop. Al minut 18, en un llançament de cantonada, Florent va tenir una bona ocasió, però el porter de la Muntanyesa li va treure la pilota del cap quan ja es disposava a fer la rematada. Els dos equips tenien dificultats per crear perill real. L'equip de Dani Andreu , amb més possessió, només feia mal amb llançaments llunyans, mentre que els d'Andreu Peralta perdien la pilota amb facilitat. A mesura que avançaven els minuts, el joc es va anar travant però també igualant. Abans del descans, bon llançament de Bernat que va anar a fora per poc.

La segona part va ser encara més intensa, amb més ritme d'uns i altres, amb el joc trencat a causa de constants anades i vingudes. Al minut 47, Noah va fer una centrada per l'esquerra que Priego va rematar molt fluix amb el cap. El mateix Noah va fer una rematada massa creuada després d'una bona acció individual (min 54). La fermesa defensiva manresana es mantenia i a la Muntanyesa, davant d'això, li quedava el recurs d'accions a pilota parada, però sense encert. El Manresa va tenir algunes possibilitats de sumar els tres punts. Al minut 69, Noah no va arribar a un mal rebuig del porter després d'una llançament de Sergi Soler. I al 84, també Noah va disposar de la millor oportunitat, però la rematada, dins de l'àrea, va anar als núvols.