El CE Manresa va anunciar ahir el fitxatge d'un davanter per reforçar les possibilitats d'ascens a Tercera Divisió. Es tracta de David Sánchez, procedent del Parets, que ocupa la segona posició del grup 4 de Segona Catalana, el mateix que encapçala el Berga i on també hi ha el Joanenc i el Sallent. Sánchez té 25 anys i jugava al conjunt vallesà, amb el qual havia aconseguit deu gols.

David Sánchez reforçarà una plantilla que fins ara només tenia disset homes i que ha tingut dificultats les últimes jornades per veure la porteria rival. En el darrer partit, per exemple, no va poder fer cap gol a la Muntanyesa (0-0), en un duel en què Noah va jugar amb molèsties i en què encara seguia de baixa Manel Sala, que ha de complir dos dels quatre partits amb què va ser castigat.

El nou davanter blanc-i-vermell, que va ser el màxim golejador de Les Franqueses en els dos anys anteriors i que també havia actuat en diversos equips de la demarcació de Girona, com el Bescanó, el Besalú, el Quart o el Can Gibert, podria debutar aquest dissabte, a partir de les quatre de la tarda, en el duel que el Manresa jugarà al camp de l'Andorra del sallentí Gabri i del gironellenc Oriol Dot.