El circuit El Pinyer de Fonollosa va rebre la primera prova de la lliga catalana de motocròs amb la participació de 120 pilots de les categories MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX sub-18 4T i MX 125 2T. L'organització va anar a càrrec del Moto Club Fonollosa amb una destacada presència d'aficionats.

Pel que fa a la categoria MX1, victòria inapel·lable de Miquel Alcover, que va vèncer amb solvència les dues mànegues. Joan Altés, amb dues segones posicions, i Daniel Garralón, amb dues terceres, van completar les posicions de podi. En MX2, el triomf va anar a parar a mans d'Àngel Perales. Aleix Canals es va enfilar fins al segon esglaó del podi, i Joan David Rosell va completar les posicions d'honor.

Joan Vilalta va dominar les dues mànegues de la categoria MX3. El pilot del Moto Club Sant Hilari va aconseguir el triomf i va compartir el top 3 amb els pilots Marc Sans, segon classificat, i Sebastian López, tercer.

Antonio Sacarés va ser el més ràpid de la categoria MX4, seguit de Gerard Mas i Pere Mas. D'altra banda, en MX5, victòria per a Sergi Lasala, amb Leandre Casas segon i Andreu Gómez, tercer. En MX125 2T, Arnau Lledó es va coronar amb la victòria després d'aconseguir vèncer les dues mànegues. Pau Rojas, segon, i Ferran Ferré, tercer, van completar el podi. Finalment, en la categoria MX sub-18 4T, triomf per a David Noya, seguit de Daniel Sala i Daniel Morilla, segon i tercer, respectivament.

La pròxima cita d'aquesta Lliga Catalana de motocròs serà el proper dia 5 de maig al circuit Els Cortals de Sant Hilari.