Sense discussió. El Manchester City va afegir un 7-0 al 2-3 que ja portava del camp del Schalke 04 i va consumar el seu pas als quarts de final de la Champions.

En la primera part, el domini del City ja va ser claríssim, amb més del 70 % de possessió de la pilota. El Schalke intentava algun contracop però, molt aviat, els locals van començar a crear un perill que va tenir la seva primera manifestació clara amb un tir al pal per part d'Agüero al minut 15 de partit. L'argentí va ser el jugador decisiu i, abans que s'arribés a la mitja part, va marcar dos gols que van sentenciar l'eliminatòria i va enterrar l'esperança de remuntar del conjunt alemany. Al minut 35, un penal a Bernardo Silva va ser l'1-0 i, al 39, va repetir Agüero, en una acció que, això sí, va haver de ser validada pel VAR. Sané va fer el 3-0 abans del descans,al minut 42 de partit.

La golejada d'escàndol ja es va completar a la represa gràcies a Sterling (56'), Bernardo Silva (71'), Foden (78') i Gabriel Jesús (84').