13 de març de 2019
13.03.2019
BILLAR

La manresana Georgeta Anghel repeteix títol català a tres bandes

La billarista del CB Manresa va vèncer Sílvia López en una disputada final

12.03.2019 | 23:56
Georgeta Anghel en plena competició a la final del campionat català

Un any més, el local del Club Billar Manresa, al carrer dels Dipòsits Vells, ha acollir el Campionat de Catalunya femení de tres bandes, amb la participació de set jugadores d'arreu de la geografia catalana, entre les quals dues billaristes del club amfitrió, Georgeta Anghel i Eva M. Hermida. I precisament una d'elles, Anghel, va imposar-se per tercera vegada consecutiva. No ho va tenir fàcil, ja que va haver de superar Sílvia López (independent) en una final molt disputada que es va resoldre amb un 15 a 12 en 42 entrades a favor de Georgeta Anghel.

La competició, que va ser seguida per un nombrós públic, va tenir la participació de set jugadores: les esmentades Georgeta Anghel i Eva M. Hermida, del CB Manresa, a més a més d'Eva Julià (CB Canet), Sílvia López (ind.), Laura Mateo (ind.), Elisenda Massa (ind.) i Dolores López (ind.). La primera fase es van dividir en dos grups, i es va classificar per a semifinals en un grup Eva M. Hermida del CB Manresa i Eva Julià del CB Canet, i en l'altre grup Georgeta Anghel del CB Manresa i Sílvia López com a independent. En semifinals Sílvia López va der-rotar Eva M. Hermida per un resultat de 15 a 3 en 33 entrades i Georgeta Anghel va superar Eva Julià per 15 a 10 en 41 entrades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.