Els aficionats a la boxa i tots els seguidors de la bagenca Melania Sorroche, la vigent campiona del continent en pes gall, només van poder veure en acció la púgil del Pont de Vilomara dos minuts. I és que en el seu retorn als rings, onze mesos després, i a Manresa, no va trenir rival en Nino Gulukhia. Va ser l'àrbitre qui va aturar el combat abans d'acabar el primer assalt pel càstig que rebia la georgiana, derrotada per inferioritat.

El maig, Melania Sorroche té un nou combat, en aquest cas en una vetllada a la Vall d'Hebron, a Barcelona. El juliol es preveu una altra gala com la de diumenge, al Pujolet, que podria acollir, ja a la tardor, la defensa de l'europeu. La desena en el rànquing mundial del pes gall, la Chony, podria tenir l'oportunitat de lluitar per algun títol del món (hi ha 3 federacions).

La vetllada d'aquest darrer cap de setmana va ser organitzada per Boxgym Manresa i va tenir, en kick-boxing, una altra actuació destacada, la del neoprofessional Àlex López, púgil de Sant Vicenç de Castellet que va perdre per KO amb Mohamed Kidil. Els locals que també van combatre van ser Àlex Lautada (pes pesant, triomf als punts), Anasse (pesant, nul), Bilel Boukili (74 kg, amb victòria als punts), Ayub Baukili (72 kg, triomf als punts) i, en 66 kg, hi va haver derrotes als punts per part d'Hicham i Carlos Moladas.