El Barça s'ha guanyat el pas a quarts de final de la Champions amb una golejada davant del Lió per 5-1, que tanmateix no ha abaixat els braços fins els últims 15 minuts, quan l'atac blaugrana ha estat demolidor.

Els francesos s'han agafat fort a un gol de Lucas Tousart, que al minut 58 ha tornat a donar aire a un Lió que s'ha posat 2-1 i era a tant sols una diana d'empatar i deixar el Barça fora d'Europa. Els gols de Messi (de penal) i Coutinho de la primera part quedaven pràcticament en res. I durant els següents 10 minuts el Camp Nou ha patit, amb un rival que s'enduia totes les pilotes i estava abocat a l'atac.

Però al 78 Messi ha tornat a marcar el camí, amb una jugada que ha deixat clavats a dos defenses i un xut que el porter no ha pogut parar. Tres minuts després, l'argentí ha assistit Piqué perquè fes el 4-1 i encara hi ha hagut temps perquè Dembelé completés la maneta.