L'Atlètic no podrà exercir com a amfitrió de la final de la Lliga de Campions al seu estadi, el Wanda Metropolitano. El 2-0 que duia de l'anada dels vuitens de final va ser anit insuficient a casa de la Juve, que va trobar el Cristiano de les grans ocasions amb un hat-trick que va portar els italians cap a la ronda següent. L'equip del Cholo Simeone va oferir la pitjor de les versions, tou al darrere i amb un Griezmann desaparegut.

Des de l'inici, la Juventus va ser qui va dur la iniciativa i al segon minut de partit Matuidi ja donava el primer ensurt. Tot seguit, gol anul·lat als italians, marcat per Chiellini, per una falta prèvia de Cristiano sobre Oblak. El conjunt de Torí, que va deixar assegut a la banqueta el talentós Dybala, feia una aposta clara pel joc directe i destacava un Bernardeschi molt entonat i clarivident. Ell va ser qui va fer la centrada cap al segon pal, al minut 27, que va aprofitar amb el cap Cristiano Ronaldo per fer l'1-0 avançant-se a Juanfran, ahir lateral esquerre. Els jugadors de Massimiliano Allegri es van donar per satisfets amb aquesta diana a la primera part, a mig camí de la remuntada, i van cedir una mica més la pilota a l'Atlètic. Morata, en el temps de descompte, va tenir la millor ocasió dels madrilenys en aquest primer temps. I el pitjor encara havia d'arribar.

La galleda d'aigua freda va ser als quatre minuts del segon temps, quan Oblak va rebutjar una nova rematada de cap de Ronaldo, ara culminant la centrada del lateral Cancelo, però quan la pilota ja era dins de la porteria.

El 2-0 va fer incrementar més els nervis de l'Atlètic. Simeone va provar d'aconseguir un joc més fluid i ofensiu amb les entrades de Vitolo i Correa. Però quan tot feia pensar en la pròrroga, Correa va cometre un penal innocent sobre Bernardeschi i Cristiano Ronaldo no va perdonar.