14 de març de 2019
14.03.2019

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | PUIGCERDÀ


El CN Minorisa va tenir una actuació destacada al Memorial Paulus Wildeboer

14.03.2019 | 00:11
Jaramillo, Gea i Ribes

Les piscines Carles Ibars del CN Sabadell van ser el marc que va acollir la cinquena edició del Memorial Paulus Wildeboer. La competició, en piscina de 50 metres, va tenir una participació excepcional, amb els millors nedadors estatals, dels clubs catalans i de la resta de l'Estat, i components de les seleccions de Rússia, Dinamarca, Colòmbia i de diversos clubs d'arreu del continent, com poden ésser el Canet 66 francès, el Hovedstadens Svoemmeklub danès o el Bangor d'Irlanda.

Per part del CN Minorisa, hi van participar els següents esportistes: Quim Gonzalvo, Èrik Ribes, Maria Gea, Jana Torreblanca, Sara Jaramillo, Adrià Ribera i Miquel Rosich. Els nedadors de Mariano Herranz van tenir una molt bona actuació, amb resultats molt interessants pel moment de la temporada. Els més destacats, les finals B de Maria Gea i Erik Ribes i la mínima per als campionats estatals de Sara Jaramillo en els 200 metres braça, qui també va millorar el seu millor registre en l'hectòmetre del mateix estil. També van fer les seves millors marques Quim Gonzalvo i Jana Torreblanca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any