El CN Minorisa no en va tenir prou amb jugar un bon partit per puntuar al feu del CN Rubí B, resultat que no els permet evitar mantenir-se, a Primera Catalana, en els llocs de promoció de descens. Els manresans van caure per un ajustat 8 a 6 (1-1, 2-2, 2-1 i 3-2). El primer quart va ser molt igualat, amb bones defenses, i es va arribar al final dels vuit minuts inicials amb empat a un. Al segon quart, intercanvi de superioritats i gols, amb empat a tres al descans. Els de Dani Calvo creien en la victòria però, al tercer quart, un penal va desequilibrar el 4 a 4 (5-4). Podia passar de tot, però l'eliminació per personals de Puerta i Muns van pesar en el rendiment del set minorista. Una superioritat i un penal transformat pels locals posaven una diferència de tres gols (7-4) que deixava molt tocats els manresans en el tram final.