14 de març de 2019
14.03.2019
Regió7

Des d'un llibre i una taula rodona fins a la pertinent exposició

14.03.2019 | 00:11

? Les noies que van protagonitzar els partits d'estudiants del Lluís de Peguera i que després van militar al SOFFMIC mantenen el caràcter emprenedor. Les exfutbolistes han iniciat el procés de recopilació de dades, sobretot retalls de premsa, fotografies i material esportiu de l'època. Si el procés de recerca és profitós, per celebrar el cinquantè aniversari d'aquella aventura esportiva es plantegen editar un llibre que reculli la història del futbol femení a Manresa i conformar una exposició sobre l'expressió femenina d'a-quest esport a la ciutat. A la vegada, es vol fer una taula rodona a l'entorn del binomi que conformen el futbol i les fèmines. La comissió, en el marc d'una segona línia de treball, també pretén fer un acurat estudi sociològic que permeti establir una comparativa entre les concepcions socials predominants a la Manresa de principi dels setanta i les vigents avui dia.

Per desenvolupar aquestes iniciatives i d'altres que encara no han revelat, Clotilde Morales i les seves companyes volen contactar amb les jugadores de tots els equips de futbol femení conformats a la ciutat d'aleshores ençà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.