El MoraBanc Andorra va assaltar la pista de l'Asvel Villeurbanne (80-82) en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurocup.

El conjunt dirigit per l'extècnic del Bàsquet Manresa Ibon Navar-ro va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts de marge (39-48), gràcies a un parcial de 17-29 en el segon quart. En la represa, els francesos van anar acostant-se i tot es va haver de decidir en els instants finals. Una cistella d'Ennis va permetre els andorrans arribar a l'últim minut un punt per sobre, i posteriorment Albicy va convertir un tir lliure per situar el 80-82 definitiu, ja que el local Slaughter no va encertar el darrer triple.

L'Unicaja cau eliminat, a Berlín

L'Andorra disputarà les semifinals de la segona competició continental davant l'Alba de Berlín, que va eliminar l'Unicaja en derrotar-lo per 79-75, també en el tercer partit. En l'altre matx a vida o mort disputat ahir, l'Unics Kazan va tombar el Lokomotiv Kuban per 69-65 en el duel rus i buscarà un lloc a la final davant el València de Jaume Ponsarnau i Rafa Marínez. Les semifinals s'iniciaran dimarts, i alemanys i valencians tindran el factor pista a favor.