Plenament consolidat. El Pàdel Indoor Berguedà ha fet la presentació de la temporada 2019 amb sis equips i més d'un centenar de jugadors, en concret 119, fet que demostra el bon moment de forma d'aquest esport a la comarca. Aquestes formacions disputaran la lliga catalana que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El club, amb seu al polígon de la Vall-dan de Berga, té com a novetat enguany un quart equip masculí, el C, que se suma a la resta de conjunts, concretament dos femenins (A i B) i tres masculins (A, B i veterans).

Els equips masculí A i femení A són els que porten més temps en competició, sumant ja tres temporades, fet que els ha servit per obtenir experiència i la destresa necessària per competir a un bon nivell. Actualment, ambdós estan situats en quarta posició en la primera categoria femenina i masculína pel que fa al grup interior. Quant als equips femení B, masculí B i veterans, aquesta serà la seva segona campanya i el seu objectiu és consolidar el nivell. Ara mateix, el masculí B és el segon classificat a la segona categoria en el grup interior.

I el masculí C, com a novetat d'aquesta temporada, pretén iniciar, al món competitiu federat, aquells jugadors que, tot i haver començat fa poc a jugar, tinguin ganes de fer-ho amb un nivell d'exigència més important.