Dos punts té de marge el Berga al capdavant de la classificació de Segona Catalana respecte al seu immediat perseguidor, el Parets. Demà (16.30 h) els berguedans intentaran conservar i, també en el millor dels casos incrementar, aquest avantatge en el partit que jugaran a casa davant el Sabadell B, un equip de mitja taula que va fer una primera volta molt bona però que ha afluixat molt en la segona, sobretot en les darreres jornades amb tres derrotes consecutives. El filial arlequinat, dirigit per l'extècnic de l'Avià i del Manresa juvenil Pablo Becerril, s'ha mostrat fins ara molt irregular, capaç del millor i del pitjor.

En aquest mateix grup 4 de Segona Catalana, el Sallent, que va aconseguir diumenge un balsàmic triomf sobre la Sabadellenca, visita demà el tercer classificat, el Ripolllet (12 h). I el Joanenc té un duel interessant, demà a Masnou, contra un rival directe a la zona mitjana-alta de la taula (12 h).

Al grup 3, el Martorell, que és segon, juga avui a Rubí davant un Olímpic Can Fatjó de la zona baixa (17 h), i el San Mauro té desplaçament demà al camp del Can Trias (12 h). Al grup 5, Solsona-Alcoletge (demà, 16 h) i Organyà-Agramunt (demà, 17 h).