El Reial Madrid, que ahir tenia la baixa d'Anthony Randolph, no va tenir gaires problemes per guanyar a la pista del Khimki tres dies abans de rebre el Baxi Manresa en partit de la lliga Endesa. Amb aquest triomf, el conjunt de Pablo Laso assegura que finalitzarà entre els quatre primers la fase regular i que, per tant, disposarà del factor pista a favor en el play-off de quarts de final.

L'actual campió europeu es va començar a escapar en el segon quart, primer amb els triples d'uns inspirats Rudy i Causeur i després amb les anotacions d'Ayón a dins de la zona.

El Khimki, enfonsat en la classificació, jugava, com sempre, perquè lluís Alexei Shved, però no va tenir mai armes per aturar l'atac del conjunt de Laso, que va arribar als cent punts i que va poder donar minuts de descans als homes que tenen més desgast aquesta temporada.

El quart lloc se li escapa al Barça

Per la seva banda, el Barça Lassa té avui el partit més difícil, a priori, de la fase regular, ja que visita el líder de la competició, el Fenerbahçe (18.45 hores). A més, ahir va veure com el seu màxim adversari per acabar quart i tenir el factor pista a favor en els quarts de final, l'Anadolu Efes, guanyava a la complicada pista del Maccabi per 71-79, amb la qual cosa ara mateix té dues victòries d'avantatge, més el bàsquet average, respecte de l'equip de Svetislav Pesic.

A més, el Barça veu com se li acosta l'AX Milà, que ahir va der-rotar l'Olympiacos per 66-57, amb un partidàs de Mike James, autor de 27 punts. Els llombards són a un triomf dels catalans, però amb l'average perdut. També es va jugar ahir el Zalgiris-Bayern, amb triomf lituà per 85-79.