Un gol del portuguès Gonçalo Guedes en l'últim minut del temps afegit va donar al València un empat (1-1) que el classifica per als quarts de final de la Lliga Europa. Després del 2-1 de Mestalla, el Krasnodar, el seu rival, havia marcat el gol que li donava la classificació al minut 85 mitjançant Suleymanov, però la jugada de Gameiro i la rematada de Guedes va salvar els valencians.

El Vila-real es confirma

També va passar ronda el Vila-real, que va derrotar per 2-1 el Zenit, a qui ja havia vençut per 1-3 a l'anada. Gerard Moreno i Carlos Bacca van marcar per a l'equip de Calleja i Ivanovic va salvar l'honor dels russos. Dels partits d'ahir van destacar les classificacions del Nàpols, del Chelsea (0-5 al camp del Dinamo de Kíev), de l'Arsenal (que va remuntar al Rennes, a qui va vèncer per 3-0) i de l'Eintracht de Frankfurt, que va fer fora l'Inter després de guanyar-lo per 0-1 a Milà amb gol del serbi Luka Jovic.