Zinedine Zidane debuta avui (16.15 hores) com a entrenador del Reial Madrid contra un Celta que és en zona de descens i que necessita sumar punts.

El Madrid no es troba tampoc en el millor moment de tota la seva història, més aviat el contrari, i totes les mirades estan pendents de l'alineació que posi Zidane, aquesta tarda, damunt la gespa del Bernabéu. Hi ha tot un munt d'incògnites que envolten el club blanc. Isco i Marcelo van ser molt assenyalats en l'etapa Solari i un dels objectius del nou tècnic és el de recuperar la seva millor versió. Zidane va assegurar ahir en roda de premsa que estan «preparats» per jugar avui i que compta amb tots els jugadors, «inclòs Isco».

Pablo Machín és destituït

Pablo Machín, exentrenador del Girona, va ser acomiadat ahir com a tècnic del Sevilla després de la històrica davallada del conjunt andalús contra l'Slavia de Praga als vuitens de final de l'Europa League (4-3). L'eliminació de la competició continental sumada als darrers resultats a lliga ha fet que la direcció del club decidís prescindir dels serveis del tècnic sorià. Joaquín Caparrós, qui és el director esportiu del Sevilla, és el substitut de Machín fins a final de temporada. És la tercera etapa de l'andalús com a tècnic del club, després que ja a la recta final de la temporada passada assumís el mateix rol amb l'acomiadament de Vincenzo Montella. «No és una decisió fàcil, ja que havíem confiat en Machín», va assegurar en roda de premsa Caparrós.

L'Atlètic de Madrid també juga avui el seu partit de la 28a jornada de lliga a Bilbao, contra l'Athletic (18.30 hores). Els de Simeone, que van ser eliminats dimarts per la Juventuts a la Lliga de Campions, es volen rescabalar a la lliga, on es troben a 7 punts del Barça.

Simeone no podrà disposar dels laterals Lucas Hernández i Filipe Luís ni de Diego Costa, tots ells per lesió. L'estrella de l'equip, Antoine Griezmann, és a una targeta groga de la sanció i podria forçar-la en vistes al partit contra el Barça, que es disputarà aviat, d'aquí només 3 jornades, el dissabte 6 d'abril.