Igualada va acollir ahir al matí una reunió del comitè territorial dels World Roller Games que es faran a Barcelona del 4 al 14 del proper mes de juliol. Hi haurà un total de quatre subseus: Vilanova, Terrassa i Sant Cugat (les tres amb hoquei patins) i Mollet del Vallès, que acollirà el campionat del món de roller derby.

En la reunió celebrada ahir a la

la capital d'Anoia hi van ser: Marc Castells, com a alcalde d'Igualada i president de la Diputació; Maite Fandos, diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona; Carmelo Paniagua, president del Comitè Organitzador dels World Roller; Ramon Basiana, com a president del Comitè Executiu dels WRG i Marc Caballé, director executiu. Els World Roller Games són els campionats mundials absoluts de totes les disciplines vinculades al patinatge, i es disputen cada dos anys. Barcelona acollirà la segona edició. La primera es va disputar a Nankín (Xina) l'any 2017.

El comitè territorial dels WRG és integrat per la Diputació de Barcelona, la Generalitat, la Federació Catalana de Patinatge, el comitè organizador i ajuntaments col·laboradors Mollet del Vallès, Vilanova, Sant Cugat, Terrassa, Igualada, Vic, Rubí, Sant Saudrní d'Anoia i Sant Hipòlit de Voltregà.